Volgens de huidige maatregelen, dat iedereen die de voorstelling 'Alles Goud' wil bezoeken, een vaccinatiebewijs moet kunnen tonen bij de entree.

Bent u niet gevaccineerd, zult u een testbewijs moeten kunnen laten zien, die niet ouder is dan 24 uur. (dit geldt voor kinderen vanaf 13 jaar)

Vaccinatie- of testbewijs heeft u gekregen van de GGD, of u heeft deze op uw telefoon via de speciale App. Het mag dus een papieren bewijs zijn, het 'gele boekje' of via de app.

U kunt zich melden voor een test via: testenvoortoegang.org
Deze testen zijn geheel gratis.

 

NB:
Mochten de coronaregels met betrekking tot ons evenement nog wijzigen,houden wij u hier, via onze website, daarvan uiteraard op de hoogte!

 

Even voor de duidelijkheid  de gang van zaken duidelijk op een rijtje:

Je wilt een bezoek aan ons brengen. Je bent van harte welkom! Je hebt voor je bezoek wel een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken:

 1. Koop via deze website uw ticket
 2. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl
 3. Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app:
 4. 1. testbewijs
  2. vaccinatiebewijs
  3. herstelbewijs

4. Bezoek

Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR- code. En neem je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat je ook je ticket/toegangskaartje zien.

Meer informatie

 • Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen
 • Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: helpdesk@coronacheck.nl Veel plezier!
 • Heb je klachten, zit je in quarantaine of had je contact met iemand met corona? Blijf dan thuis en laat je testen bij een testlocatie van de GGD via coronatest.nl of 0800-1202.Voorkom verspreiding van het coronavirus. Download de CoronaMelder-app via de App Store of Google Play Store.